ervaren professionals in educatie en kinderopvang
Menselijke en effectieve zorg
ambulante zorg voor een brede doelgroep

Onderwijs

FairCare detacheert professionals die bijdragen aan de educatie van kinderen, tieners en jongeren met leer- en gedragsproblemen. Onze dienstverlening is inzetbaar in het speciaal- en regulier onderwijs.

Zorg

De ervaren professionals van FairCare hebben hun sporen verdiend in de psychiatrie, verslavingszorg, gehandicaptenzorg en jeugdhulpverlening.

Ambulant

Als ambulant begeleider biedt de professional van FairCare hulp aan de client in eigen woonsituatie. Zij ondersteunen bij diverse maatschappelijke, opvoedkundige of psychische problematiek.

Trainingen

FairCare biedt workshops en trainingen aan gericht op jeugdigen met een beperking en/of gedragsproblemen.

Wij zijn FairCare.

FairCare is gespecialiseerd in het detacheren van professionals in de zorg en het onderwijs. Zoek jij een nieuwe uitdaging in je werk, of ben je op zoek naar krachtig personeel? 
Laat het ons weten!

Wij zijn altijd bij jou in de buurt. FairCare werkt samen met opdrachtgevers door het hele land. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met onze expertise.

Kwaliteitsmanagement

Wij dragen graag ons steentje bij om de branche te verbeteren.

Ga jij binnenkort bij één van onze partners aan de slag?

Bekijk dan direct onze nieuwste vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij? Stuur ons een open sollicitatie en wij zoeken een functie die bij je past.

Graag een collega spreken?

laat het ons weten!

Onze Partners